REGLAMENT

Reglament 4a Milla Solidària de Valldoreix – Recollida de joguines

La cursa està oberta a totes les persones que s’inscriguin prèviament a la mateixa i que respectin les regles següents.

Informació i inscripcions:

A través de la web a partir del 5 de Desembre i fins el el 10 de Gener de 2020 a les 23:59h.

El preu de la Milla és de 4€. La Milla inclusiva i les curses infantils són gratuïtes. La inscripció inclou dorsal, gorro d’hivern com a obsequi, bossa del corredor, assegurança i avituallament.

-La Milla, per als nascuts a des del 2007 (inclòs) en endavant. Distància de 1609m.

Els inscrits podran recollir la bossa del corredor amb la samarreta i el dorsal el mateix dia de la cursa de 10:00 a 10:30h a la zona de sortida.

-La Milla inclusiva, per a discapacitats físics o psíquics i els seus acompanyants (optatiu). Distància de 1609m.

Els inscrits podran recollir la bossa del corredor amb la samarreta i el dorsal el mateix dia de la cursa de 10:00 a 10:30h a la zona de sortida.

-Les curses infantils, per a nens nascuts entre el 2008 i el 2019. Els nens nascuts entre el 2016 i el 2019 han de participar acompanyats obligatòriament. Les distàncies són de 800 i 400 metres depenent de la categoria.

Els inscrits podran recollir la bossa del corredor amb l’obsequi i el dorsal el mateix dia de la cursa de 10:00 a 11:30h a la zona de sortida. 

Horaris curses:

La Milla: Sortida a les 11h.

La Milla inclusiva: Sortida a les 11:30h.

Curses infantils: Hi hauran diferents sortides per categoria a partir de les 11:45h.

Premis i categories:

La Milla:

-Trofeu als 3 primers classificats absoluts masculins i femenins.

-Trofeu al primer classificat de cada categoria masculí i femení.

Nascuts entre el 2006 i el 2007 Cadet masculí i femení
Nascuts entre el 2004 i el 2005 Pre-Júnior masculí i femení
Nascuts entre el 2002 i el 2003 Júnior masculí i femení
Nascuts entre el 1998 i el 2001 Sub-23 masculí i femení
Nascuts entre el 1997 i el 1985 Sénior masculí i femení
Nascuts entre el 1984 i el 1973 Veterà A masculí i femení
Nascuts a partir del 1972 Veterà B masculí i femení

Els premis no són acumulables.

La Milla inclusiva:

Trofeu als 3 primers classificats masculins i femenins, tots els participants rebran una medalla.

Curses infantils:

No són curses competitives, tots els participants rebran una medalla.

Nascuts entre el 2008 i el 2009 Infantils 800m
Nascuts entre el 20010 i el 2011 Alevins 800m
Nascuts entre el 20012 i el 2013 Benjamins 800m
Nascuts entre el 2014 i el 2015 Pre-Benjamins 400m
Nascuts entre el 2016 i el 2017 Minis 2 400m
Nascuts entre el 2018 i el 2019 Minis 1 400m

Reglamentació:

El fet de no retirar el dorsal i la bossa del corredor en els termes establert significa la renúncia d’aquests.

Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’ import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització.

La inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament. Cal portar el resguard de la mateixa i/o el DNI del titular per recollir el dorsal. L’organització no entregarà cap dorsal si l’atleta no aporta aquests documents per identificar-se com a titular de la inscripció.

És obligatori estar identificat com a corredor de la cursa i per això cal portar el dorsal  visible al pit. Els corredors sense dorsal no podran participar a la cursa.

L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major. El compliment del circuit està sotmès en tot moment a les remodelacions aprovades a la via pública, que poden provocar petits canvis d’última hora, inevitables el dia de la prova, però que no afectaran la distància.

Els únics vehicles autoritzats per seguir la cursa seran els designats per l’organització i per tant senyalitzats específicament.

Els trofeus s’entregaran en finalitzar la cursa. Pels trofeus no recollits en el moment de l’entrega s’haurà de contactar mitjançant el correu electrònic contacto@runmagazine.es. 

Les classificacions oficials provisionals es  publicaran durant el mateix dia de la cursa i, les definitives durant el matí següent.

Les reclamacions sobre les classificacions s’hauran de presentar a l’organització per escrit fins a 30 minuts després d’haver fet públics els resultats, i la decisió de l’organització serà inapel·lable.

Qualsevol participant podrà ser desqualificat si:

  1. Mostra un estat físic deficient
  2. No realitza el recorregut complert
  3. No porta el dorsal en un lloc visible
  4. Mostra un comportament antiesportiu i protesta sense respectar el funcionament de la prova.

L’organització rebutja qualsevol responsabilitat per danys que els participants o tercers puguin provocar durant l’esdeveniment

Cada participant inscrit quedarà cobert per una assegurança mèdica puntual que queda inclosa dins el preu de la inscripció.

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe, i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com a les de resultats, si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

El fet d’inscriure’s a la cursa el participant autoritza expressament a l’organització i als seus col·laboradors a utilitzar gratuïtament les imatges i fixes i/o en moviment de les persones participants, dades.  Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconeguts, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst. Sempre que no s’indiqui el contrari.

Les dades personals de tots els participants formaran part d’un fitxer propietat de l’organització. Aquestes dades poden ser utilitzades per a finalitats comunicatives de propers esdeveniments.

La inscripció a la cursa comporta l’acceptació total d’aquest reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament reflectit i/o regulat serà decidit en darrera instància per l’organització, que aplicarà la normativa IAAF.22.

Vostè accedeix, tret que ho comuniqui a contacto@runmagazine.es, a la cessió de les seves dades a l’organitzador d’aquesta competició.

El participant autoritza expressament que les seves dades de caràcter personal facilitades en el formulari d’inscripció puguin ser comunicades per a les finalitats d’oferta o comunicacions publicitàries i promocionals i contractació de productes i serveis a les entitats organitzadores i col·laboradores de l’esdeveniment, consentint que les esmentades comunicacions de caràcter comercial puguin ser realitzades per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic.